Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

En ny tid

hard-roads

Med det nye året godt i gang, kjenner jeg at også jeg er på vei et eller annet sted.
Jeg vet bare ikke helt hvor, riktig enda.

Fysisk har jeg fortsatt en del hangover etter cellegiften, og strålingen satte sine spor den også. Det verker i ledd, og musklene (ja, jeg hadde noen som var ganske aktive!) er rett og slett blitt borte. Jeg ser likevel at det er fremgang siden jeg var ferdig med behandlingen i september. Jeg skal ikke utbrodere, men vit at når du ser meg et eller annet sted, ser jeg stort sett både frisk og blid ut. Spør du hvordan jeg har det, vil jeg også si at det går bra. Vit da også at jeg ikke nødvendigvis har det slik hele tiden.

Jeg har vært på endel kurs og foredrag dette året, og blant annet lært mye om min egen energikonto; om den mentale kommoden med ja-skuffer og nei-skuffer, som skal åpnes og lukkes til riktig tid. Jeg har lært litt om mindfullness, meditasjon og yoga, men har enda ikke lært meg å bruke det som verktøy i hverdagen. Det må jeg øve mer på.
Jeg har alltid vært et JA-menneske, og etter mange års praksis med å si ja til det meste, har jeg måttet øve meg mye på å si nei dette siste året. Jeg kan fortsatt bli mye flinkere!
Om jeg bare tar tiden til hjelp, fyller på med positive ting og unngår det som tapper meg, vet jeg at alt blir bedre etterhvert!

Jeg har en jobb som jeg trives i, som jeg ikke vet når jeg kan gå tilbake til. Jeg har andre forpliktelser som har lagt brakk mens jeg har vært syk, og som jeg nå må ta standpunkt til. Jeg har kanskje også litt andre ønsker og drømmer for fremtiden nå, enn jeg hadde for et år siden. Man kan vel si at jeg har gjort opp regnskapet, og satt opp budsjettet for neste periode, på flere måter. Den eneste «kontoen» jeg ikke får gjort noe med, er tiden.

En bitteliten begynnelse på det nye året kan være å endre litt på denne bloggen.
Jeg SKAL fortsette å skrive litt nå og da, men da må jeg jo ha et eller annet interessant å fylle den med. Tiden får vise HVA det skal bli!

Kategorier:2017, Etter

Stikkord:, ,

3 svar

  1. Herlig å høre at du har kommet så langt. Veien videre kommer du til å klare med glans for vilje mangler det ikke på.
    Klemmer fra «sjonkel».

    Likt av 1 person

  2. Du er virkelig en å se opp til. ❤ Stå på du flotte jente ❤ Stor klem fra Aud Anita

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s