Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

#SjekkDeg

Da er jeg godt i gang med ny type cellegift; TaxolDenne skal jeg ha hver uke frem til 27. juli. Taxol har så langt vist seg å være mildere mot kroppen enn EC-kurene. Heldigvis! Fra å ligge strak ut, sove, kaste opp, og ha «maur under huden», merker jeg nå fint lite. Leddene verker, og blodårene har fått noen omganger juling, men i det store og hele er det bare bagateller. Det er ubeskrivelig godt for kropp og sjel.
Hver onsdag får jeg påfyll, og denne uken skal nr.4 av 12 på plass. Høres ut som det er langt igjen, men jeg begynner å se en ende på det allerede!

Det har blitt noen turer over Saltfjellet til nå, og jeg har mange igjen.
Forrige uke fikk jeg tid til å ta en tur på Vardesenteret igjen. Dit kan alle som er berørt av kreft komme innom, delta på planlagte aktiviteter, som feks. medisinsk yoga, eller bare stikke innom å få seg en kopp kaffe. I åpningstiden er det alltid en sykepleier og stort sett også en frivillig tilstede, som man kan slå av en prat med. Denne gangen var det masse hyggelige folk innom, og til og med nystekte vafler! Vardesenteret er gull verdt, og det eneste jeg ikke liker med det, er at vi ikke har et her hjemme… Gull, sa jeg!

Ellers lar jeg dagene gå som de vil, legger ikke de store planene, og prøver heller ikke å få gjort så veldig mye «fornuftig». Vaskemaskinen og støvsugeren går når de må, men ikke oftere. Lista for hvor strøkent det skal være i et hus er flyttet ytterligere et par hakk ned. Fokuset har flyttet litt på seg, merker jeg, og det er viktigere å ha det trivelig enn å ha det rent… Nå har vi jo også hatt noen dager med strålende sommervær, så da er det bare å kose seg litt ekstra. I helgen ble det både kaffeslabberas, grilling og boblevann på verandaen, og masse hyggelig besøk. Påfyll på energikontoen, rett og slett!

Helt på tampen vil jeg minne om #SjekkDeg
Thea Steen fikk nylig Kreftforeningens hederspris for arbeidet hun har gjort for å få jenter til å ta celleprøve og sjekke seg for livmorhalskreft. Bestill time idag!

Og glem for all del ikke å sjekke puppene!! Det er jo så lett…….
Fant en genial film, men får ikke legge den inn direkte. Se den her!

Eller se den litt kjedeligere varianten her:
art_brystkreft_sjekkliste

 

Kategorier:2016, Brystkreft, Mellomtiden, Underveis

Stikkord:, , , ,

1 svar

  1. Tenker masse på deg. Hver dag, og håper virkelig enden på dette er bare lykke. ONKELKOSEBAMSEKLEM. ❤

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s