Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

Bittelitt kontroll

2017-03-01

Det er skummelt å dele sine innerste tanker. Noen deler villig, uansett hva de tenker på, andre sliter med å få ut den minste ting. Jeg er et sted midt i mellom.
Noe av det skumleste jeg noen gang har gjort, var å dele bloggen min på facebook!
Snakk om å brette seg ut, utlevere, ikke bare meg selv, men også mine nærmeste.
Til alle mine åttehundre-og-noen facebookvenner, mine nære og mindre nære venner. Til andre lesere av bloggen.
Tusen takk for at dere tok så godt imot!
Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger, og det gjør så inderlig godt!

Etter at jeg fikk diagnosen skjønte jeg fort at det var mange ting jeg ikke hadde kontroll over lengre, så jeg bestemte meg for å ta styring over de få tingene jeg kunne kontrollere. Som feks. å barbere bort håret, istedet for å vente på at det falt av.
Derfor gikk jeg også tidlig ut på facebook, og informerte om hva som foregår.
Ikke for å få oppmerksomhet. Men for å vite at det som blir sagt om meg, når jeg selv ikke er tilstede, i det minste er riktig. Folk prater jo. Det jeg kan bidra med, er at de vet hva de snakker om. Ved å fortelle det jeg vet.
Det siste jeg vil et at feks Sara, via andre unger, skal få høre noe som ikke stemmer, fordi andre har hørt sånn og sånn. Derfor blir alt som blir sagt på sykehuset gjenfortalt til punkt og prikke her hjemme. Uansett.
Og jeg kan føle at jeg har litt kontroll.

Så. Dette er bakgrunnen for å dele denne bloggen.
Ta kontroll. Fortelle sannheten.
Takk for at du vil lese den!

 

Kategorier:2016, Brystkreft, Mellomtiden, Underveis

Stikkord:, , ,

2 svar

  1. Ærlighet varer alltid lengst og du skal ha stor takk for åpenhet.
    Kjæmp videre vakre Trinemora – alternativ finnes ikke🍀og vi er mange som heier på deg💞💖💕

    Likt av 1 person

  2. Jeg synes det er ren terapi å blogge, skriver det ut av hue. Jeg gikk ut med det på facebook med en gang jeg fikk diagnosen, enkleste måten å informere alle samtidig. Fått utrolig støtte fra alle. Alle gode tilbakemeldinger fra ukjente blogglesere og fra instagram var en bonus jeg ikke hadde regnet med. Å kunne være en inspirasjon for andre oppi det hele er utrolig berikende. Marching on 💪👍

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s