Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

Tanker om omtanke

De siste ukene har gått fort, og dermed har det vært «radio silence» fra sofakroken i Storåsveien 65. Det betyr ikke at jeg har stirret apatisk i veggen siden sist, men at jeg har fokusert på det jeg har hatt lyst til å bruke tiden på. Familie, venner, frisk luft, gode middager, gode filmer, serier, litt strikking, Sims, klesvask, trivelig besøk og utallige kaffekopper. Jeg har til og med hentet frem – og brukt –  symaskinen. Dagene og ukene flyr av sted som vanlig, og jeg lar meg ganske enkelt sveve med. Det føles godt.

Jeg tenkte det var på tide å rette en stor takk til alle som har kommet med oppmuntrende ord, varme tanker og gode gjerninger. Omtanke.

Dere er over alt; her hjemme på besøk, i grønnsaksavdelingen på Coop’en, på venterommet hos legen, ved prøverommene på H&M, og ikke minst på telefonen og alle verdens sosiale medier. (Takk kjære facebook, for at du gjør det mulig for meg å ha kontakt med så mange!)
Overalt vanker det en klem, ord fra hjertet, oppmuntring, pep-talks. Omtanke. Tusen takk til hver og en av dere!

Flere har vært innom med blomster, godterier, påskeegg, tegnesaker, nybakte rundstykker, strikkede skjerf og luer, og til og med et nymalt kunstverk til stueveggen. Omtanke.
Dere vet hvem dere er, så jeg nevner ingen navn, men jeg er ufattelig takknemlig, og har blitt like rørt hver gang.
Tusen millioner hjertevarme takk til dere alle!!

Så her sitter jeg da, nok en gang varm i hjertet, etter at posten leverte en varm gave fra Ull&Omtanke; pledd av lapper som er strikket rundt om kring i landet, samlet inn og montert til et herlig, varmt lappeteppe. Ull&Omtanke gjør akkurat det; gir bort ull og omtanke i form av et varmt pledd til kalde kreftpasienter på cellegift. For ja, vi fryser, alle sammen. Dere gjør en fantastisk jobb, og igjen er jeg enormt takknemlig.

Alt dette er omtanke i forskjellige former.
Det er ingen riktig eller feil måte å vise omtanke på, så lenge man viser at man bryr seg. Det gjør en grå dag litt lysere. En kald dag litt varmere. Et liv litt mere levd. Tusen takk for det!

 

Kategorier:2016, Brystkreft, Cellegift, Mellomtiden, Underveis

Stikkord:, , , ,

3 svar

 1. Du er den beste, Royal treatment to the Princess 😇👑
  Gaver er en enkel måte å gi omsorg på, du takker og blir så glad og det er tydelig at du setter pris på alt. Gaver er en enkel måte å si «jeg er lei meg for at du har det vondt» og jeg er utrolig glad i deg» og «dette er er usigelig trist, men jeg heier på deg, heier på kampen mot kreften og jeg er her for å støtte og trøste» . Gaver er enkle sånn, de sier det som er vanskelig å si, de viser at du er elsket som venn og søster, kjæreste og mor. En god middag, en blonsterhilsen eller en russ som rydder rommet sitt uten mas. Ett hjemmestrikket skjerf eller hyggelig kommentar over fruktdisken – «jeg bryr meg om deg og håper alt går bra».
  Kos deg med omtanken fra fjern og nær- den trenger du å varme deg på når du om ett øyeblikk starter med 3.runde av kampen.
  Glad i deg💖💖💖

  Likt av 3 personer

 2. Ja nå gråter vi en skvett – igjen! Godt å få det ut. Jeg har sånn nedtellingsapp på mobilen: 31 dager igjen til ferdig med all behandling, 58 dager igjen til Kreta tur. Gode ting i vente og nå ser vi enden på visa 😘

  Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s