Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

4 mm i soloppgang

 

Sto opp like før sola idag!
Det er så deilig når den endelig kommer inn vinduet etter en lang vinter.
Vi bor på 66° nord, og avhengig av landskapet rundt, er det mange som ikke ser antydning til sol på den mørkeste tiden på vinteren. Hos oss er sola helt borte bare en kort periode, fra begynnelsen av desember, til ca. 7.januar.
De første solstreifene som da kommer over fjellene på andre siden av fjorden er magiske, og et synlig bevis på at man endelig går lysere tider i møte.
Denne morgenen skinner sola inn gjennom lett vintergrumsete vinduer, idet jeg akkurat har lagd meg en kopp kaffe. Vinterferien er akkurat startet. Dette blir en fiiiin dag!

Det var også gårdagen!
Det ble en litt lengre tur enn jeg har hatt på en stund, og hele min lille, fine familie var med. Sola skinte ikke, men det var vår i lufta likevel.

Da vi kom hjem ble det en helt ny familieaktivitet.
Jeg var lei av å gå å dra meg i håret, og vente på at det skulle falle av. Bedre å ta det bort selv, ta kontroll over enda en ting som er mulig å ha kontroll på.
«Det er jo bare hår», har jeg sagt hele tiden, men det er såklart også veldig personlig. Jeg har hatt superkorte, kule sveiser de siste årene, vekslet mellom lyst og mørt, lilla og grått, sidecuts på en eller begge sider, klippet og forandret både hyppig og jevnlig. Håret mitt har vært rimelig viktig for meg, men nå var jeg klar for å få det bort.

Den nyinnkjøpt klippemaskinen ble hentet frem, og jeg stilte den selv på 4mm.
Sara begynte, så fortsatte Miriam, mens Roy avsluttet. Det ble mye fnising, artige kommentarer, og akkurat så uhøytidelig som jeg ville ha det. Da de (korte) lokkene lå på gulvet etterpå, og jeg  fikk se min nye «look» i speilet, kjentes det veldig greit ut!

 

Kategorier:2016, Brystkreft, Cellegift, Mellomtiden, Underveis

Stikkord:, , , ,

1 svar

  1. Flotte bilder! Jeg klippet meg til en crew cut når jeg fikk neven full av hår. Dro dog til min frisør. Nå etter 4 EC90 og 2 Taxol så begynner håret å gro igjen 👍😃 Stå på 😘

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s