Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

Påskefri

 

Etter planen skulle jeg ha fått ny runde gift skjærtorsdag, og det betyr utsettelse, som igjen betyr påskeferie! Fem dager ekstra før neste giftsprøyte, førte til fem ekstra dager der formen var upåklagelig, humøret var på topp, og jeg kunne kose meg med familien min!
Mamma hadde sørget for nyvasket hus, skjenken i stua var full av påskeegg med all mulig luksus i, jentene var i feriemodus, og lammelåret kom opp av fryseboksen.
Jentene dro på hytta med besteforeldrene noen dager først, så da startet vi «gæmlisene» påsken med tre hele sesonger Game of Thrones. (På tide å endelig få sett den!)

Skjærtorsdag var jentene på plass igjen, påskegreina var pyntet, og et par kyllinger hadde kommet frem. Langfredag var det samling på hytta i Sjonhagen. Det har etterhvert blitt en tradisjon at vi samles der hos søster og svoger, til påskerebus og familiegrilling, alle som kan, og er i området i påsken. Vi er en stor familie, mamma med sine fem døtre, svigersønner, barnebarn, svigerbarnebarn og oldebarn, så vi kan potensielt stille med det man kan kalle «en hel horde». Denne gangen var vi 16 mennesker og tre hunder. Kjempekoselig, selv om været ikke spilte på lag.

Resten av påsken ble det hjemmekos, god mat, film, godterier, pølser på grillen på verandaen. Akkurat det jeg trengte akkurat nå!

 

Kategorier:2016, Brystkreft, Cellegift, Mellomtiden, Underveis

Stikkord:, , , ,

2 svar

  1. Eg vart så overraska når eg så deg …. Ha tenkt sånn på deg 😄 Ønsk deg lykke til ❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s