Silver Linings Notebook

Min sølvkantede dagbok – fra livet med brystkreft

3 av 4

DSC_0516.JPG

Der var kur nr. 3 endelig kommet på plass. Ja, endelig, sier jeg, for fra å få satt gifta på tirsdag, frem til idag, lørdag, har det vært lange og tunge dager.
Jeg har vært veldig dårlig, konstant kvalm, sovet lite og dårlig, og ofte «nullet ut» på sofaen, spist omtrent zipp, og i tillegg vært mye nedfor og lei. Naturlig, antar jeg, med den fysiske formen, at den psykiske formen også er heller laber.

Men nå er det verste over, jeg sitter her med min første kaffekopp på fire dager, og den smaker litt godt, ihvertfall. Idag skal jeg ut å gå mer enn èn gang. Joda, det kommer seg!!

Etterhvert som formen stiger, stiger også motet!
Om tre små uker skal jeg ha den siste av denne typen cellegift, før jeg går opp på neste trinn i behandlingsplanen. Ny type cellegift, servert ukentlig, og dermed i mindre doser, og dessuten av en type man visstnok ikke blir så kvalm av. Det gleder jeg meg til!

Men nå er det om å gjøre å nyte dagene fremover, spise god mat – når bare matlysten kommer seg, få passe dose frisk vårluft hver dag, og kanskje til og med litt sol på nesen!

 

Kategorier:2016, Brystkreft, Cellegift, Mellomtiden, Underveis

Stikkord:, , , ,

10 svar

 1. Kjære søster
  Kjæp videre! Stå på!
  Gråter med deg og heier på deg, men til syvende og sist er det du som er innafor som har fått hele jobben. Glad i deg og glad for at tar kampen 💖💖💖

  Liker

 2. Hei Trine! Tenker masse på deg og familien din og den tøffe tiden dere nå går gjennom❤️ Positive tanker og Varme klemmer, med masse lykke til fra Camilla (mamma til Malin) Hils familien fra oss 😊

  Liker

 3. Tenker masse på deg. Kan bare forestille meg hva du gjennomgår med denne behandlinga.
  Krysser fingrene for at du er kvitt drittsjukdommen når du er ferdig med behandling.
  Stor onkelklem.

  Liker

 4. Så flink du er og skrive:) Veldig bra lesning om vanskelig tid. STÅ PÅ OG LYKKE TIL .

  Liker

 5. Godt å høre at du kommer ovenpå igjen. Det er pillene mot kvalme osv som har som bivirkning at du blir deprimert. Over nå ser det ut som. Jeg har hatt min 8. runde med Taxol. Ikke kvalm, ikke deppa. En del annen dritt, men sånn er det nå. En uke, en kur av gangen. Stå på 😘👍

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s